петък, 28 януари 2011 г.

Съни на алеята на славата

„Съни на алеята на славата“ (на английски: „Sonny with a Chance“) е комедиен сериал на Disney Channel създаден от Steve Marmel, който проследява историята на тийнейджърката Съни Монро (Деми Ловато) като нов член на състава на комедийното шоу ,излъчвано на живо ,„Оттук-оттам“ („So random!“).[1] Сериалът е излъчен за пръв път в САЩ на 8 февруари 2009, а вторият му сезон започва през ноември 2009. Той е първият оригинален сериал на Disney Channel заснет и излъчен във формат HDTV.
Съни Монро (Деми Ловато)  — Най-новата в „Оттук-оттам“. Много забавна и мила. Първо си съперничат с Тоуни, но после стават приятелки. Преместила се е от Уисконсин. Харесва Чад Дилън Купър. Новото момиче в " Оттук - оттам ", която е страстна почитателка на " Оттук - оттам " е подготвена за всичко и отива в Холивуд. Там среща Зора, Нико, Грейди и Тоуни.Герои [редактиране]

Тоуни Харт (Тифани Торнтън)  — Преди най-известната, сега малко завижда на Съни заради популярността ѝ и забавния ѝ характер. Гордее се със себе си и с красотата си.Тоуни завижда на Съни за доброто и представяне на първа сцена и за доброто и впечатление на другите. Тя обича себе си и винаги иска да изглежда прекрасно.

Грейди Мичъл (Дъг Брочу)  — Приятел на Нико, обича да яде. Заедно с Нико често правят шеги.
Нико Харис (Брендън Майкъл Смит)  — Повечето от странните идеи са негови. Приятел е на Грейди. Обича да прави шегички.
Зо̀ра Ланкастър (Алисън Ашли Арм)  — Най-малката и най-странна участничка в „Оттук-оттам!“. Хрумват ѝ наистина хитри идеи. Много е умна.
Чад Дилън Купър (Стърлинг Найт ) — Завладян от славата си и сериала „Водопадът Маккензи“, той е против шоуто „Оттук-оттам!“. Харесва Съни, но не си го признава. Обича да използва хората.

Няма коментари:

Публикуване на коментар