петък, 28 януари 2011 г.

Demi Lovato


Деми има две сестри: по-голямата, Далас Ловато е певица, а по-малката се казва Мадисън Де Ла Гарза,тя участва в TV сериала "Отчаяни съпруги"в ролята на по-голямата дъщеря на Габриел и Карлос Солис. На 10 годишна възраст Деми участва в детския хитБарни и приятели в ролята на Анджела. Там се запознава със своята най-добра приятелка Селена Гомес с която имат 1 месец разлика. Участвала е като гост в множество TV сериали като Just Jordan/"Просто Джордан", Prison Break/Бягство от затвора, Sex & The City/Сексът и градът и Split Ends. Участва също в „As the Bell Rings“(сериал на Disney Channel). Изпълнява главната роля в "Съни на алеята на славата"
Придобива популярност и в Европа. Участва в оригиналния филм на Disney Channel-Camp Rock/Рок лагер, чиято премиера беше на 20 юни 2008 по Дисни. Там тя си партнира с нашумялата тийн група Джонас Брадърс (Jonas Brothers) и стават много добри приятели. Тя и нейната най-добра приятелка Селена Гомес участват заедно в филма "Програма за защита на принцеси" (Princess Protection Program)
По-късно се разбира,че има връзка с един от Джонас Джо,но месеци след това той скъсва с нея с обяснението,че приятелството им е по-важно. По-късно участва в Camp Rock 2 След скъсването и със звездата Джо Джонас се разбира , че влиза в клиника .

Няма коментари:

Публикуване на коментар