петък, 28 януари 2011 г.

Justin Bieber


Ранен живот

Джъстин Бийбър е роден на 1 март 1994 в Стратфорд (Онтарио)Канада.Само на 12 години, той участва в местното състезание за музиканти в Стратфорд. В края на 2007 Джъстин и майка му започват да качват клипове в YouTube, така че неговото семейство и приятели, които не могат да присъстват на изпълненията му да могат да гледат. Така той печели популярност с изпълненията на песни на певци като ЪшърСтиви УондърНи ЙоДжъстин Тимбърлейк иМайкъл Джаксън.
Скутър Браун (Scooter Braun), който е бивш изпълнител, гледа видеозаписите на Джъстин и заедно с него летят доАтлантаДжорджия, където се срещат с Ъшър. Седмица по-късно Джъстин има възможността да пее за Ъшър и предизвиква огромен интерес, като се явява на прослушване с Антонио Л. А. Рейд от Айлънд Рекърдс. Презоктомври 2008 г. Антонио подписва договор с Джъстин за Айлънд Рекърдс. И така с тези негови изпълнения той сбъдва мечтата си и става известен.

2009

Дебютният албум на Бийбър „My World“ излиза на пазара на 17 ноември 2009 г. Първият сингъл от него е „One Time“, който достига 12-о място в Hot 100, Канада през първата седмица на юли 2009. Албумът включва и вокали от Ъшър, който също участва във видеото към песента „One Time“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар