събота, 29 януари 2011 г.

Jonas Brothers


Джо е открит като музикант чрез брат си Ник, когато новият директор на Columbia Records Стийв Грийнберг прослушва запис на песен, изпълнена и написана и от тримата братя и я харесва. Решава да подпише с братята като група, първоначално наречена "Sons of Jonas" (бел.пр. Синовете на Джонас).
През 2005 излиза първият албум на групата - It's About Time, макар и в ограничени количества. В началото на 2007 групата разваля договора си с Columbia Records.
През февруари 2007 Джонас Брадърс подписва с Hollywood Records и на 7 Август издават едноименният си албум.
Третият студиен албум на братята излиза на 12 Август 2008 под името A Little Bit Longer. По това време те правят и две турнета - Look Me In The Eyes Tour и Burnin' Up Tour.
На 16 юни 2009 изиза четвъртият студиен албум на бандата - Lines, Vines and Trying Times. Той става вторият им хитов албум и дълго държи първите места в класициите, но после бива изместен от новият на Black Eyed Peas.



На 17 август 2007 Джо, заедно с братята си, гостува в епизод на сериала на Канал Дисни Хана Монтана. Тази серия излиза наравно с Училищен Мюзикъл 2 и представителен за Финиъс и Фърб. Чупи всички рекорди за обикновената кабелна телевизия и става най-гледаният епизод на сериал за всички времена с 10,7 милиона гледания по цял свят.
Джо и братята му участват в Оригиналния филм на Канал Дисни Кемп Рок като бандата "Кънект Три", където той изпълнява главната мъжка роля на Шейн Грей, вокал на групата. Саундтракът на филма излиза на 17 юни 2008.
Кратките серии Джонас Брадърс: Изживей мечтата дебютират по Канал Дисни на 16 май 2008. Те показват живота на братята на турнето им "Look in the Eyes" (бел.пр. Поглед в очите).
Джо, заедно с тримата си братя, участва в Оригиналния сериал на Disney Channel Jonas L.A., чиито снимки вече са приключили.
Участва като гостуващо жури за American Idol на прослушванията в Далас

Няма коментари:

Публикуване на коментар