събота, 29 януари 2011 г.

Зик и Лутър


Зик и Лутър е американски сериал в който се разказва за двамата най-добри приятели.15-годишните Зик и Лутър са приятели от както се помнят и са решени да станат световноизвестни скейтбордисти. Славата и богатството са още далеч, но двете момчета имат огромни мечти и не могат да ги спрат нито тези, които ги отричат, нито провалите.
Актьори

Зик - Добър скейтър. В една серия се казва ,че Зик влиза със скейтборда под душа .За него и Лутър има само един герой - Тони Хоук. Има си по-малка сестра на име Джинджър.Той иска и да стане прочут скейтър.
Лутър Лъфълс - Приятел на Зик. Той е повече по фантазиите. но е добър приятел и добър скейтър.
Коджо - Най-големия фукльо в квартала. Винаги когато е на изгода се опитва да съсипе Зик и Лутър. Той често използва израза "Пукни се!".
Джинджър - Сестрата на Зик.Има си сергия за лимонада и използва "шишето за тъпота" за да пръска Зик. Често прави пакости на брат си докато го няма.
Реджинал Джонсън/Гащеризона - Според Зик и Лутър, Гащеризона ги следи и иска да им стори нещо много лошо
Ози Кепхарт - неопитен скейтър. Винаги ходи много смешно. В интернет е познат като "Космато насекомо 37" ,защото обича гъсениците. В началото копира каската на Лутър.
Оливия Майстърсън - Тя е момиче от реклама за маслини. Зик харесва Оливия и държи неин плакат в стаята си но го е срам да го каже.По-късно тя разбира и стават по-близки приятели.
Дон - Той продава донъти.Много е глупав. Но Зик и Лутър са видели първата дъска пред неговия магазин, вече дори иска да се пенсионира.
Смърдящия Гипс - Момче което харесва Джинджър,но тя не се интересува от него.Той мирише гадно и често е мръсен. Но е добър режисьор. Има мравки в гипса и танцува ГОРЕ \ ДОЛУ добре според Джинджър.
Пучи Макгрудър - Приятелка на Джинджър.Тя постоянно повтаря "Ами даа" и пляска с ръце. Това понякога ядосва Джинджър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар